Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Analpropper

Nyhedsbrev

Analpropper 

Nyd anale orgasmer, solo eller som par med en analplug. Oplev vidunderlige fornemmelser som aldrig før med en buttplug dybt inde i dig.

12
pr. side
Vis 229 - 240 af 264 elementer
Vis 229 - 240 af 264 elementer

Hvad er egentlig en buttplug eller analplug?

 

Hvad er en analplug? En analplug (også: buttplug) er en type dildo, der er beregnet til anal brug. Med andre ord en analdildo. Til dette formål er en buttplug afrundet i den ene ende og konisk formet, så den er lettere at føre ind. Den anden ende er også tyk nok til at sikre, at buttpluggen bliver på plads og ikke ved et uheld bliver ført helt ind. Buttplugs fås i vores online shop i utallige former, farver og materialer! En analplug med vibration eller en buttplug uden vibration bruges enten til ren stimulering eller som forberedelse til analt samleje. En buttplug med vibrator bruges ofte alene under solosex. Buttplugs af elastiske materialer som gelé eller silikone er særligt populære. Buttplugs fås i forskellige størrelser. Start med en mindre størrelse i begyndelsen, og øg den med tiden, alt efter hvor godt du kan lide den. Du kan bestille en buttplug direkte her. En buttplug er velegnet til kvinder såvel som til homoseksuelle og heteroseksuelle mænd, med andre ord til alle, der er nysgerrige.

 

Butt plugs er blandt top 10 sexlegetøj i den erotiske postordreforretning

 

Butt plugs er særligt velegnede til at forberede sig til smertefri analsex. De indsættes med lidt glidecreme eller glidecreme og bliver derefter siddende for at slappe af og strække endetarmsmusklerne. Følelsen af at blive fyldt helt ud med en buttplug er behagelig for alle mænd og kvinder.

 

Hvordan bruger man en buttplug korrekt?

 

En buttplug strækker ikke kun anus blidt, men stimulerer også dens følsomme nerveender. For at indsætte en buttplug uden smerter skal du først smøre pluggen og din anus med et smøremiddel som Aquameo. Vores rektale afslapningsspray Extremeo understøtter smertefri indføring. Hvordan du indsætter det anale sexlegetøj er selvfølgelig op til dig. Der er dog tre stillinger, som kan gøre det lettere for dig at indføre en butplug. Bøj dig enten forover på alle fire, så din partner kan føre buttpluggen ind. Placer en pude eller ASS UP elskovspude under numsen, læg dig på ryggen og spred benene eller sæt dig på hug over pluggen og lad den glide ind. Du vil hurtigt finde ud af, hvilken af de tre stillinger der er bedst for dig til at indføre en analplug.

 

Hvordan fungerer sex med en analplug?

 

Mange kvinder og mænd synes, at det er særligt ophidsende at blive "fyldt" helt ud med en analplug. Den kan indsættes et stykke tid før sex og dermed give ekstrem stimulering under forspillet. Du kan have en buttplug (afhængigt af om det er en lille buttplug, stor buttplug eller meget stor buttplug) i en periode på 30 minutter til flere timer uden problemer.

 

Bestil en buttplug til udstrækning - begrænsende oplevelser med buttpluggen

 

En buttplug er et vidunderligt sexlegetøj, som også er fremragende til anal ud strækning. Enhver kvinde og enhver mand bør virkelig have prøvet en buttplug til udstrækning. Vi leverer analplugs til udstrækning i mange designs, størrelser og materialer. Du kan endda vælge en buttplug med en åbning til dyb indsigt. Prøv blot vores anale strækringe eller vores succesfulde Ass Grommet.

 

Butt plug shop - køb anal plugs online

 

Bestil en buttplug online. Du finder et stort udvalg her i vores sexshop. Vi leverer størstedelen af vores buttplugs og analplugs inden for 1 til 2 dage, diskret og sikkert emballeret.

 

Buttplug: Sådan fungerer sex med en analplug

 

For at intensivere en orgasme med en buttplug fås det anale sexlegetøj også med indbygget vibration .

 

Butt plug for begyndere ...

 

En analplug for begyndere? Intet kunne være nemmere! Vi har et stort udvalg fra helt små buttplugs til den første gang til et buttplug-sæt, som du kan træne dig selv med til analsex eller store buttplugs.

 

eller vil du hellere have en rigtig stor buttplug eller analplug ...

 

En rigtig stor buttplug er en udfordring. Men hos MEO finder du alt, hvad du skal bruge for at hjælpe dig med at realisere denne drøm.

 

Buttplug til mænd ...

 

Især mænd oplever analt samleje som særligt intenst gennem målrettet stimulering af prostata. Til dette formål tilbyder MEO også en række sexlegetøj til prostatastimulation. Buttplugs kan også formes på en sådan måde, at særlige former virker direkte på prostata og fører til såkaldte "berøringsfri orgasmer". Ellers bruges buttplugs også ofte til ren anal stimulation (selv i lange perioder). De kan også stimulere mandens P-punkt under elskov og dermed sikre en meget, meget hård og langvarig erektion!

 

Og endda denne: låsbar buttplug med lås

 

En låsbar analplug med lås eller endda en buttplug med en MEOBOND elektronisk tidslås giver dig mulighed for at udleve dine anale kyskhedsfantasier. Hvis du gerne vil prøve en låsbar analplug til bondage eller BDSM, så er vores ANAL MASTER det perfekte valg for dig.

 

Tips og tricks til anallegetøj

 

Et vigtigt tip til at gøre anallegetøj, plugs og analsex til en positiv oplevelse er tid, afslapning og vores genialeanalafslapningsspray EXTREMEO!

 

Plug-sex eller gode alternativer til analplugs til mænd

 

Prøv bare en dobbeltdildo til særlig intens penetration, eller en såkaldt prostataplug (også analplug man), eller vores varianter af buttplugs i høj kvalitet: Analplug i metal eller analplug i rustfrit stål. Hvis du er usikker på, om du har brug for en stor eller lille analplug, anbefaler vi f.eks. vores analplugsæt i vores analplugshop til en overkommelig indgangspris. Et godt alternativ kan selvfølgelig også være en oppustelig buttplug, en oppustelig analplug. Her kan du selv bestemme, hvilken størrelse der er perfekt til dig.