Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Dildoer

Nyhedsbrev

Dildoer 

Klassiske dildoer, små dildoer, analdildoer, store dildoer, XXL-dildoer, dyredildoer og meget mere til kompromisløs nydelse.

12
pr. side
Vis 133 - 144 af 173 elementer
Vis 133 - 144 af 173 elementer

Hvad er en dildo egentlig?

 

En dildo er et falloslignende sexlegetøj, som kvinder og mænd kan bruge til at trænge ind i sig selv eller deres partner. Det er ligegyldigt, hvilket køn eller hvilken seksuel orientering du har. En dildo kan bruges af alle, uanset dine seksuelle præferencer. En dildo er for alle! Desuden kan dette sexlegetøj bruges i mange forskellige situationer. For eksempel er en dildo ideel til forspil med din partner. Dildos er også meget populære til onani! Takket være de forskellige typer og størrelser i vores sortiment kan du hurtigt og nemt finde den rigtige dildo til dig!

 

Hvordan bruger man en dildo?

 

Før dildoen ind og bevæg den frem og tilbage. Du styrer selv hastigheden. Uanset dildoens størrelse og materiale anbefaler vi, at du bruger glidecreme. Det gør indtrængningen mere glidende og mindsker risikoen for irritation og infektion.

 

Hvordan fungerer en dildo?

 

En dildo er helt tilpasset din egen hastighed. I modsætning til en vibrator fungerer dette sexlegetøj ikke automatisk. Du styrer selv, hvor hurtigt du bevæger dildoen frem og tilbage, så du kan stimulere dig selv i dit eget tempo! Nogle dildoer har en sugekop, så du nemt kan bruge dem med en strap-on. Sæt din dildo fast på f.eks. væggen eller gulvet, før den ind, og stimuler dig selv til intense klimakser!

 

Hvilke dildoer findes der?

 

Lad os først se på de dildoer, der er lavet af forskellige materialer. Dildoer af silikone er meget bløde og særligt velegnede til begyndere. Dildoer af hårdere materialer som glas eller rustfrit stål er perfekte til erfarne brugere. Dildoer af glas og metal kan også nemt opvarmes eller afkøles. Hvordan fungerer det helt præcist? Du kan kortvarigt holde dildoen under varmt eller koldt vand, og materialet tager automatisk imod temperaturen. På den måde kan du opvarme dildoen for at få en mere realistisk fornemmelse, mens den kolde version giver en prikkende overraskelseseffekt på huden.

 

Ud over materialet er der også forskel på dildoer i forhold til typen af stimulation. G-punktsdildoer har som regel et lidt mere buet skaft, så lystpunktet lettere kan nås. Det samme gælder for prostata- og analdildoer. Når du køber analdildoer, skal du sørge for, at de har en bredere base eller håndtag, så de ikke kan trænge for dybt ind i anus. En anden kategori er minidildoer, som takket være deres kompakte størrelse er perfekte til rejsen eller til begyndere.

 

  1. En helt særlig kategori er de såkaldte partnerdildoer, strapon-dildoer eller dobbeltdildoer. Dobbeltdildoer er primært beregnet til par, som ønsker at blive penetreret vaginalt og analt på samme tid. Dildoerne er længere end normalt og har to indførbare ender, så begge parter kan bruge dildoen på samme tid. En strap-on-dildo er derimod normalt fastgjort til en rem, der placeres omkring hofterne. Det giver par mulighed for at tilfredsstille hinanden analt og vaginalt. Det gælder både for homoseksuelle og heteroseksuelle par.
  2. Realistisk dildo: Denne dildo har form, farve og udseende som en rigtig penis. Designet inkluderer ofte endda blodårer og pung! Som navnet antyder, føles penetrationen ligesom med en rigtig mand.
  3. Stor dildo: Er du fan af oversize? Så er en stor dildo lige noget for dig!
    Lille dildo: For mange mænd og kvinder er en lille dildo lige det, der skal til for at stimulere følsomme områder. Dildoen er så kompakt, at du kan tage den med dig overalt.
  4. En strap-on-dildo er særligt alsidig. Det er ligegyldigt, om I er et heteroseksuelt par eller et bøsse-, lesbiske- eller biseksuelt par, for pegging er velegnet til alle.
  5. Hollow strap-on dildo: En hollow strap-on dildo er særligt velegnet til mænd. Manden kan føre sin penis ind i den hule dildo for at trænge ind i kvinden. For eksempel hvis han har rejsningsproblemer eller vil have en større penis til natten.
  6. Den stropløse strap-on er en strap-on, som giver kvinden mulighed for at føre den ene ende af dildoen ind. Den anden ende bruges til at trænge ind i manden eller kvinden.
  7. Strap-on med sugekop: Strap-on med sugekop er ideel til at fastgøre dildoen til et strap-on-bælte nemt og uden ring. Takket være sugekoppen bliver den siddende på plads uden problemer.
  8. Dobbelt strap-on: Med den dobbelte strap-on kan partneren penetreres vaginalt og analt med en dildo. Der findes strap-ons med to eller tre dildoer.
  9. Strap-on bælte: Et strap-on bælte er velegnet til både mænd og kvinder. En strap-on-dildo eller andet tilbehør efter eget valg kan sættes fast på bæltet for at trænge ind i din partner.
  10. XXL-dildoer: En XXL-dildo er velegnet til alle, der vil have mere. Mere længde, mere volumen og mere stimulation. XXL-dildoer er ofte meget, meget store. Der findes også særlige store dildoer, som kan bruges til fisting, såkaldte fisting-dildoer. De er længere end gennemsnittet og har form som en knytnæve eller en hånd.
  11. Anal-dildo: Som navnet antyder, bruges denne dildo til at stimulere de erogene zoner i og omkring anus. Den er velegnet til både mænd og kvinder!
  12. Ejakulerende dildoer: Vil du gerne opleve en realistisk ejakulation? Så er denne dildo det helt rigtige valg for dig! For der siver realistisk udseende kunstig sæd ud af glansen.
  13. Dobbeltdildo: Denne dildo betyder dobbelt nydelse; alene eller sammen med din partner. Dobbeltdildoer findes i mange former og størrelser.
  14. En prostata-dildo er et sexlegetøj, der bruges til at massere en mands prostata. Prostata er et sted nær blæren og er på størrelse med en valnød. G-punktet kan nås gennem anus og er ca. 5 til 6 cm dybt. Med en prostata-dildo kan du nemt nå dit P-punkt, det såkaldte "point of pleasure". Alle dildoer i denne kategori har en krumning og en bøjet spids for at ramme dette følsomme punkt optimalt. Stimulering af prostata kan hjælpe med at opnå endnu mere intense orgasmer.
  15. En dildo med sugekop kan kendes på sugekoppen eller sugekoppen, der er fastgjort til bunden af dildoen. Takket være sugekoppen kan denne dildo nemt sættes fast på enhver flad og glat overflade. Det er også muligt at kombinere en sådan dildo med en strap-on harness. Ved at sætte bunden af dildoen fast på et tilbehør kan du skabe din helt egen personlige strap-on-dildo til at penetrere din partner med. Dildoer med sugekopper fås i forskellige størrelser og er velegnede til vaginal- og analsex.
  16. En oppustelig dildo er en dildo, som du selv kan puste op til den ønskede størrelse ved hjælp af en praktisk håndpumpe. Dildoen vokser i både længde og bredde. En oppustelig dildo er velegnet til alle, der allerede har lidt mere erfaring med denne type sexlegetøj. Oppustelige dildoer giver dig en meget intens følelse. Du kan bruge oppustelige dildoer både analt og vaginalt.

 

I vores online shop med dildoer finder du masser af nyttige tips, der kan hjælpe dig med at vælge din første dildo.

 

Hvad skal man være opmærksom på, når man bruger en dildo?

 

En silikonedildo bør kun bruges med en vandbaseret glidecreme som Aquameo, da silikonebaserede glidecremer kan beskadige materialet. Dildoer af andre materialer kan også bruges med silikonebaserede glidecremer. Dildoer skal skylles omhyggeligt med lidt sæbe og vand før og efter brug. Vores VERYCLEAN-spray kan også bruges til desinfektion.

 

Vær lidt mere forsigtig med glasdildoer, hvis du bruger glidecreme eller olier eller rengør dem med sæbe, da sexlegetøj af glas meget let kan glide ud af hånden på dig. Glasdildoer er normalt lavet af brudsikkert glas, så der er ingen risiko for, at de splintrer eller går i stykker under normal håndtering. Det gælder dog ikke ved fald fra stor højde og på hårde overflader, hvis glasdildoen falder på gulvet.

 

Du kan finde sexlegetøj til kvinder, mænd og par online hos MEO. MEO garanterer diskret levering af din ordre. Det betyder, at firmanavnet ikke vil være synligt på emballagen. Diskretion betyder virkelig alt for os.

 

Køb dildoer online: altid sikkert og diskret!

 

Køb dine nye dildoer med sikre betalingsmetoder som Paypal, MasterCard, Amex eller Visa. Når du køber fra MEO, kan du stole på diskret og anonym behandling af din ordre. Køb dine dildoer hurtigt og nemt online. Vores rådgivere hjælper dig gerne, hvis du har brug for hjælp til at vælge din dildo.