Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Sexlegetøj

Nyhedsbrev

Sexlegetøj 

Vi har alt, hvad der gør kvinder og mænd glade: stærke vibratorer, de bedste analperler, prostatastimulatorer, ekstraordinære dildoer, små, men også store analplugs og den nyeste generation af masturbatorer.

12
pr. side
Vis 1 - 12 af 62 elementer
Vis 1 - 12 af 62 elementer

Noget af det mest solgte sexlegetøj er:

1. Vibratorer: Dette er sandsynligvis det mest solgte sexlegetøj, da de kan bruges af både kvinder og mænd og tilbyder en række forskellige funktioner, såsom forskellige hastigheder og vibrationsmønstre.

2. Dildoer: Disse bruges af både kvinder og mænd og findes i mange forskellige størrelser og former. De kan enten være manuelle eller elektriske.

3. Anallegetøj: Disse er populære blandt folk, der nyder analsex, og kan komme i form af dildoer, plugs eller prostata-massageapparater.

4. Kegel-kugler: Disse er især populære blandt kvinder, da de kan hjælpe med at styrke bækkenbundsmusklerne og øge den seksuelle følsomhed.

5. Masturbatorer: Disse er især populære blandt mænd, da de giver en realistisk simulering af vagina eller mund og gør onani lettere.

 

Når det kommer til det bedste sexlegetøj til mænd, er det første, du skal overvinde, hvad der har holdt dig tilbage fra at bruge et mandligt sexlegetøj - alene eller med en partner: en lidt puritansk følelse af skam over onani, besværet med rengøring, det faktum, at det bedste sexlegetøj til mænd lidt ligner fremmede vedhæng.

Hvem har brug for silikone, når du har dine hænder? En hårdere, stærkere og mere livsbekræftende orgasme lyder godt, men hvor meget plads til forbedring er der egentlig i et prostatamassageapparat eller en mandlig masturbator? En hel del.

Sexlegetøj kan gøre ting, som du og din partner ikke kan, uanset hvor talentfulde I er. Og på grund af den menneskelige anatomi vil du have svært ved at stimulere din prostata, også kendt som det mandlige G-punkt, mens du arbejder foran på samme tid. Det er her, vibratorer, prostatamassageapparater og buttplugs kommer ind i billedet.

Men vi er kommet videre. Selv hvis du ikke er klar til at udforske din numse selv, er der masser af sexlegetøj, der vil tage dit onanispil fra godt til fantastisk! Noget af dette legetøj er også godt at bruge sammen med en partner. Eller ikke! Næste gang du har brug for lidt selvkærlighed, så giv dine hænder en pause og din krop en helt ny silikonefornemmelse. Det er tid til at gøre din egen sex ny og måske lidt underlig. Her er det bedste sexlegetøj til mænd.

Forskellige typer af sexlegetøj til mænd

Der findes så mange forskellige kategorier af sexlegetøj, at det kan være svært at holde styr på. Nedenfor er en oversigt over de vigtigste typer af sexlegetøj til mænd.

Strokers:

Også kendt som masturbatorer, sleeves eller "pocket pussies", er dette legetøj ofte rørformet og designet til at vikle sig rundt om din penis for 360-graders nydelse. Nogle strokere vibrerer, varmer eller har andre behagelige funktioner, mens andre bare er designet til, at du kan smøre dig ind og glide din hånd hen over skaftet, ligesom du ville gøre med din hånd.

Penisvibratorer:

I modsætning til hvad mange tror, er det ikke kun kvinder, der nyder at vibrere i soveværelset. Nogle af disse vibratorer er designet til at omslutte hele skaftet, mens andre er målrettet specifikke områder, såsom frenulum. Du kan også bruge vibratorer på din penis, der ikke er specielt designet til dette formål, såsom stavvibratorer - fornemmelserne er de samme, men lidt mindre godt tilpasset til din anatomi.

Pikringe:

Penisringe er et af mænds must-haves. De har tre hovedfordele: Penisringe gør det mindre besværligt at opretholde en erektion, de gør erektionen hårdere, og de gør det lettere at holde en orgasme tilbage. Det gør de ved at lade blodet strømme ind i penis, men forhindre det i at strømme tilbage lige så let. Nogle pikringe vibrerer, så både du og din partner kan nyde dem, mens andre bare er enkle, elastiske ringe uden ekstra funktioner.

Butt Plugs & Prostate Massagers:

Prostata er også kendt som P-punktet. Det betragtes som den anatomiske ækvivalent til G-punktet, fordi dets berøring er meget behageligt for mange mennesker og endda kan udløse orgasmer helt af sig selv. Buttplugs og prostata-massageapparater - hvoraf nogle vibrerer eller roterer - giver en "følelse af fylde" under sex eller onani, der fører til en mere intens eller anderledes orgasme.