Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Håndjern

Nyhedsbrev

Håndjern med tre spænder - FettersMax

Læderhåndjernene fra "FettersMax" er et uundværligt tilbehør for enhver BDSM-entusiast. De giver ikke kun funktionelle fordele under bondage, men imponerer også med deres elegante udseende og den høje kvalitet i materialer og udførelse. Med disse læderhåndjern bliver enhver BDSM-session en uforglemmelig oplevelse.

Mere information

4597/00

$210.46


-$22.16

$188.30

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

  Mere information

  Læderhåndjernene fra "FettersMax" er et uundværligt tilbehør for enhver BDSM-entusiast. De giver ikke kun funktionelle fordele under bondage, men imponerer også med deres elegante udseende og den høje kvalitet i materiale og udførelse.

  Disse læderhåndjern gør enhver BDSM-session til en uforglemmelig oplevelse. "FettersMax"-håndjernene er det perfekte valg for alle, der ønsker maksimal stabilitet og sikkerhed til en intens bondage-session. Disse håndjern er lavet af tykt polstret læder og udstyret med tre robuste remme af slidstærkt sadelmagerlæder, som sikrer, at håndleddene holdes sikkert og fast på plads, selv i tilfælde af voldsom modstand.

  Materialer og forarbejdning af høj kvalitet:

  FettersMax-håndjernene imponerer med deres førsteklasses forarbejdning og brugen af materialer af høj kvalitet. Det polstrede læder giver ikke kun komfort, men også holdbarhed. Stropperne af ægte sadellæder, et særligt robust og slidstærkt læder, giver ekstra sikkerhed og holdbarhed.

  Håndjernene er udstyret med svejsede og forniklede D-ringe og nitter, så intet kan bøjes, gå i stykker eller rives over, selv ved intensiv brug. Håndjernenes ergonomiske form giver fuld støtte til forskellige bondagestillinger, især over hovedet, og fordeler trykket jævnt. Det betyder, at selv længere bondage-sessioner kan gennemføres uden for stor belastning af håndleddene.

  Alsidig i brug:

  "FettersMax"-håndledsfangerne er ekstremt alsidige og kan bruges i mange forskellige stillinger til at fastholde håndleddene. Enten i den såkaldte "Spread Eagle" (Udtrykket "Spread Eagle" beskriver en fastspændingsposition, hvor en persons arme og ben er spredt vidt fra hinanden og fastspændt.

  Denne stilling giver fuld eksponering og adgang til kroppen og bruges ofte i kombination med bondage-rammer eller særlige fastholdelsesanordninger som spredejern), over hovedet under en intensiv spanking-session eller bag ryggen i en hogtie-position - disse håndjern er robuste og fleksible. Håndjern fra MEO er kendetegnet ved brugen af førsteklasses læder, som er omhyggeligt udvalgt og behandlet af erfarne sadelmagere. MEO's sadelmagere bruger Latigo-læder af høj kvalitet, som er kendt for sin enestående styrke og holdbarhed, samt blødt og polstret læder, der giver maksimal komfort. Det polstrede læder sikrer til gengæld, at produkterne forbliver behagelige, selv når de bæres i lange perioder, og at de ikke irriterer huden. Ved omhyggeligt at forarbejde og bruge disse materialer af høj kvalitet sikrer MEO, at produkterne ikke kun er funktionelle, men også holdbare og æstetisk tiltalende. Sadelmagerens omhyggelige håndværk sikrer, at alle detaljer er i orden, lige fra de præcise sømme til de robuste beslag.

  Det gør MEO's læderprodukter til et fremragende valg for alle, der søger komfort og kvalitet i deres BDSM-tilbehør.Flere detaljer:

  • Håndjern
  • Materiale: Ægte Latigo-læder, polstret læder, svejsede og forniklede stålbeslag.
  • Design: Ergonomisk pasform for jævn trykfordeling og maksimal komfort.
  • Anvendelse: Ideelle til forskellige fastspændingspositioner og særligt velegnede til kombination med spredejern.
  • Sælges i par: Håndjernene sælges parvis og passer til langt de fleste brugere.
  • Ikke egnet til ophængning: Disse håndjern er ikke egnet til ophængning. Komplet ophængning på håndleddene anbefales ikke.
  • Suspension Bondage: Vi fraråder på det kraftigste at bruge disse håndjern til suspension bondage. Selv om håndjernene er robuste og holdbare, er de ikke designet til de belastninger, der opstår ved fuld ophængning. Håndleddene vil blive udsat for ekstreme belastninger, som kan føre til ujævn trykfordeling og en øget risiko for skader. Desuden kan materialet give efter eller revne under belastningen, hvilket kan føre til farlige situationer. Til suspension bondage bør man bruge specialudviklede remme eller reb, som sikrer en sikker fordeling af kropsvægten og minimerer risikoen for skader.
  • I MEO Shop finder du et eksklusivt udvalg af læderhåndjern, der lever op til de højeste standarder for kvalitet og design. Disse læderhåndjern er specielt udviklet til BDSM-entusiaster, der er på udkig efter robust, men æstetisk tiltalende tilbehør til at gøre deres leg endnu mere intens.

  Dette vil måske også interessere dig:

  KUNDEANMELDELSER

  Evaluering 

  Produit conforme à la photo

  Solide et de bonne qualité, je suis satisfaite!
  Je n'ai pas eu l'occasion d'essayer c'est un cadeau aussi! (rire)
  étonné du prix si bas !
  Je recommande

  • 4 af 5 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
  Evaluering 

  Handhängefesseln Bondage

  Schönes, schweres, weiches Leder, welches mit der Zeit anschmiegsamer wird, färbt nicht, ist angenehm auf der Haut und hält was aus.
  Die Verabeitung gewäht ein hohes Maß an Sicherheit.
  Seit über vier Jahren bei mir im regelmäßigem Gebrauch und werden aller Voraussicht nach noch lange ihren Zweck erfüllen.
  Die Anschaffung hat sich definitv gelohnt.
  Die Handhängefesseln von MEO sind sehr mpfehlenswert.

  • 3 af 3 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
  Evaluering 

  The most fantastic Bondage Gear in the world

  Thanks for being here as such a great part of the BDSM scene and for coming up with the most fantastic Bondage Gear in the world. I've seen copies of your stuff and it doesn't compare with the real stuff from you guys.

  • 5 af 5 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
  Evaluering 

  Thanks for such a great product.

  My Owner just got a pair of these to use on me and they are so awesome. The quality is excellent and adjustability is fabulous. He was able to snug them down perfectly to my wrists. Thanks for such a great product.

  • 5 af 5 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
  Evaluering 

  Very satisfied!

  These three buckle hand restraints are secure as well as comfortable. You get what you pay for and with these restraints I got quality, period. MEO, you did it again. Very satisfied!

  • 4 af 4 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

  Skriv din egen anmeldelse

  Håndjern med tre spænder - FettersMax

  Håndjern med tre spænder - FettersMax

  Læderhåndjernene fra "FettersMax" er et uundværligt tilbehør for enhver BDSM-entusiast. De giver ikke kun funktionelle fordele under bondage, men imponerer også med deres elegante udseende og den høje kvalitet i materialer og udførelse. Med disse læderhåndjern bliver enhver BDSM-session en uforglemmelig oplevelse.

  Skriv din egen anmeldelse

  Andre kunder købte også:

  30 andre varer i samme kategori: